Daginschrijving 250 of 500 meter

Tot en met 2017 kon je je nog van te voren inschrijven voor de afstanden 250 en 500 meter. Dat kan niet meer. Ouders en kinderen wachten liever het weerbericht af. Voor de prijs maakte het ook niet uit. Die was en is aan de kassa €5. Zorg er wel voor dat je minimaal een half uur voor de start bent ingeschreven. 

Vooraf inschrijven voor 920 meter?

We raden je aan om niet te wachten tot het laatste moment. Je wilt toch niet risco lopen dat jouw favoriete afstand vol zit? Daar komt ook nog eens bij dat de prijs voor deze afstanden bij voorinschrijving €10 is. Aan de starttafel betaal je €5 extra. Zonde van je geld en zonde van dat wachten in de rij bij de kassa.

Vooraf inschrijven 1,5 of 3 km?

We raden je aan om niet te wachten tot het laatste moment. Je wilt toch niet risico lopen dat jouw favoriete afstand vol zit? Daar komt ook nog eens bij dat de prijs voor deze afstanden bij voorinschrijving €15 is. Aan de starttafel betaal je €5 extra. Zonde van je geld en zonde van dat wachten in de rij bij de kassa.

Van wanneer tot wanneer kan ik mij van tevoren inschrijven?

De voorinschrijving start op 01-01-2018. De laatste dag dat je voordelig kunt boeken is de laatste woensdag voorafgaand aan het evenement. De voorinschrijving stopt dus uiterlijk woensdag 15 augustus 2018 om 12:00 's middags, of eerder voor een afstand die vol zit.

inschrijven DVSDZ BERKEL zaterdag 18 augustus

Stap 2: Bestel jouw startbewijs

Kan ik annuleren?

Artikel 4 Annulering

  1. Bij annulering door de Deelnemer voor 1 april ontvangt de Deelnemer €5 terug.
  2. Bij annulering door de Deelnemer na 01 april wordt geen inschrijfgeld teruggestort.
  3. Bij annulering door aantoonbare blessure (d.m.v. doktersverklaring aan te tonen ) tussen 01 april en 1 juli ontvangt de Deelnemer €5 terug.
  4. Bij annulering door een externe partij (Waterschap Rijn en IJssel en andere overheidsinstanties) voor 1 juli ontvangt de Deelnemer €5 terug. Bij annulering door externe partij na 1 juli ontvangt de Deelnemer niets terug.
  5. Bij annulering door DVSDZ voor 01 juli ontvangt de Deelnemer het volledige bedrag van inschrijving terug.
  6. Bij annulering door DVSDZ tussen 01 juli en de dag van het evenement zelf, vanwege onvoorziene omstandigheden ontvangt de deelnemer zijn inschrijfgeld niet terug, maar wordt de inschrijving doorgezet naar de volgende editie.
  7. Het deelnamebewijs is persoonlijk en is niet overdraagbaar bij annulering op welk moment ook. DVSDZ stelt de vrijgekomen plekken beschikbaar op 1 juli en de tweede zaterdag van augustus. Plekken die na de tweede zaterdag in augustus door annulering beschikbaar komen, kosten €25 en zijn alleen contant aan de kassa verkrijgbaar.