Faciliteiten en voorzieningen

Zwemmers zijn experts in omkleden (..en douchen)

  • Zwemmers kunnen zich omkleden in de kantine van de ijsbaan. De kleedvoorziening is uitgevoerd in monsterlijk mooi plastic.
  • Voor de gelegenheid hebben we damestoiletten voor de heren en herentoiletten voor de dames. Dat is om het makkelijk te maken.
  • De zwemmers kunnen zich na afloop verheugen op een heuse koude douche.
  • Kluisjes hebben we niet. Wel heel veel haakjes

Spullen zoek?

Ben jij van plan om spullen te vergeten of verliezen? Dat kan. Wil je het bij nader inzien toch terug, mail dan even met een beschrijving wat je kwijt bent. We bewaren het met zorg tot volgend jaar, tenzij je het eerder op komt halen.

Fietsenstalling is ook een expertise

Ons fietsenhok is groot en vaak nog niet half gevuld. Ernaast en vooral daar waar je niet mag stallen, treffen we er veel te veel aan. Als je hem daar zoekt en toch niet vindt, neem dan contact op met onze fietsendief. Hij heeft hem dan zorgvuldig aan het oog onttrokken.

Lunchtrommel vergeten?

  • Natuurlijk is jouw eigen sportdrank en mueslireep het lekkerst, maar als die op is kun je bij ons terecht voor frisdank of een versnapering. Laat je thermoskan thuis. Wij zetten de heetste verse koffie van de hele ijsbaan en omstreken.
  • Wij zijn niet vies van een biertje en het is altijd mooi weer (afdwingen is ook een kunst!) op de derde zaterdag van augustus, toch verkopen we geen alcohol.

Kan ik mijn actiefoto's direct uploaden naar de sociale media?

Heel graag – maar wij hebben helaas geen WiFi. Dus zorg zelf voor een verbinding naar de digitale wereld.