Hoofdsponsor Adema Sleutelspecialist

 

Adema Sleutelspecialist is een familiebedrijf met vestigingen in Enschede en Zutphen. Sinds 1973 is Adema specialist op gebied van sleutels, sloten, kluizen en beveiliging. U kunt bij Adema terecht voor vele soorten graveerwerk, zoals het computergestuurd maken van naamplaatjes, stickers, aanduidingsborden, bewegwijzering, etc. Dit alles is mogelijk in diverse materialen zoals kunststof, aluminium, messing en plexiglas. Adema maakt De Vrije Slag Door Zutphen mogelijk.

Stersponsor Qlip

Het chemisch en microbiologisch laboratorium van Qlip verwerkt jaarlijks meer dan 40 000 monsters. Dat betreft met name rauwe en verduurzaamde melk, melkproducten en kaas. Qlip ondersteunt de agrafoodsector én De Vrije Slag Door Zutphen. Qlip is een betrokken partij die voorop wil lopen.

Partner in waterkwaliteit

eijkelkamp

Eijkelkamp Soil & Water maakt wereldwijd het verschil door oplossingen voor bodem- en wateronderzoek te ontwikkelen, produceren en leveren. Speciaal voor ons ontwikkelde Eijkelkamp de boei die ons de actuele waterkwaliteit laat zien. Een unieke service aan alle zwemmers.

Partner in opslag en vervoer

Spekschoor Industriële reiniging gaat voor het internationale grote schoonmaakwerk. Spekschoor beheert opslag van de materialen van DVSDZ en staat borg voor het vervoer van de zwemmers die meedoen aan DVSDZ IJSSEL

 

Sponsoren en facilitators

Voor een groot evenement als De Vrije Slag Door Zutphen is DVSDZ afhankelijk van mensen met kennis en ervaring. Veel van deze bedrijven of personen doet dit volledig belangeloos. In de footer van deze website laten we graag zien wie dat zijn. Wij kunnen niet zonder ons en zijn er trots op dat zij ons zo’n warm hart toedragen.