BERKEL

BERKEL

Dit jaarlijkse zwemevenement in de Berkel is geschikt voor elke zwemmer. Als vanouds kun je kiezen voor 250 , 500 , 920 , 1500  of 3000 meter. De Vrije Slag Door Zutphen is een prestatietocht en geen wedstrijd. Iedereen die kan zwemmen en een zwemdiploma heeft kan meedoen. Zwemmers spreken van een gezellig evenement en vinden het fantastisch dat minder ervaren en fanatieke zwemmers samen zwemmen.

Korte baan: 250 en 500 meter

De korte afstanden 250 meter en 500 meter zijn uitermate geschikt om je eerste open water ervaring op te doen of met het hele gezin aan deel te nemen. Je moet minimaal 5 jaar zijn en in het bezit van zwemdiploma B. 

Je schrijft je in aan de inschrijftafel, (voorinschrijving is niet mogelijk). De prijs voor de afstanden is €5 per persoon. Je kunt al wel vast de voorwaarden doorlezen en accepteren. (dat scheelt dan weer tijd aan de inschrijftafel).

 

 

 

1500 en PP3000 meter

Ook dit jaar kun je kilometers verslinden in de Berkel. Je hebt de keuze uit de 1500 en PP3000 meter. Als je een beetje doorzwemt kun je ze allebei doen.

Om deel te nemen moet je minimaal 12 jaar zijn en in het bezit van zwemdiploma B. Je bent zeker van een startbewijs en voordeliger uit bij voorinschrijving. Je betaalt dan €15. De kans dat er nog inschrijfbewijzen aan de kassa te verkrijgen is klein. Ze kosten dan ook nog eens tien euro meer.

 

 

 

Zutphense Halve Mijl

Onze hekkesluiter en ons Koningsnummer! De afstand is 920 meter en een feestje voor deelnemers. 

Eerst loop je met alle deelnemers in een feestelijke optocht naar de start in de stad en dan zwem je een pracht parcours terug. (Wij zorgen dat je badslippers eerder terug zijn bij de finish dan jij). 

Om deel te nemen moet je minimaal 8 jaar zijn en in het bezit van zwemdiploma B. Je kunt erop gokken dat er aan de starttafel nog inschrijfbewijzen voor €15 te koop zijn, maar je bent zeker van een startbewijs en voordeliger uit bij voorinschrijving (je betaalt dan €10).

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden

 

Voor deze open water wedstrijd zijn onze voorwaarden van toepassing. Bij deelname aan deze wedstrijd ga je hiermee akkoord. Lees hier onze voorwaarden.