LAATSTE NIEUWS

Wie zijn we nou eigenlijk....

Graag stellen we ons even voor,  van links naar rechts:

Rimmy is vrijwilligers coördinator, Felix is voorzitter en persvoorlichter, Raymond houdt onze financiën scherp in de gatenen belast met tijdregistratie, Arjan is onze veiligheidscoördinator, Marcel is ons aanspreekpunt voor  Triatlon Zutphen en Judith is secretaris.

Je kunt ons altijd bereiken via de mail ( info@dvsdz.nl), onze facebookpagina en via Twitter.

De IJsseltocht gaat niet door !

Met pijn in ons hart moeten we bij deze laten weten dat de zwemtocht op 19-08-2018 in de IJssel niet doorgaat. Het is niet gelukt om de benodigde vergunning te krijgen, hier hebben we woensdagmiddag j.l. pas definitief bericht over ontvangen.

We hebben het afgelopen jaar veel tijd gestoken in de organisatie van dit evenement en vinden het dan ook heel, heel erg jammer dat het zo gelopen is maar het is zoals het is.

Inmiddels hebben alle deelnemers een mail van ons ontvangen maar als je vragen hebt stuur dan een bericht naar info@devrijeslagdoorzutphen.nl

Hopelijk zien we je op 18 augustus bij de Berkel en anders volgend jaar want we geven niet op !

Tijdregistratie in 2018

We zijn er al jaren mee bezig: tijdregistratie ....

De eerste paar jaar was het gewoon ouderwets met de hand klokken, daarna hadden we een systeem dat speciaal voor ons ontwikkeld was maar waar we toch niet zo tevreden over waren.

Dit jaar kunnen we gebruik maken van een elektronisch tijdregistratiesysteem dmv polsbandjes ( Dorset ).

Paul Post overleden

Geschokt en diep bedroefd zijn wij door het, toch nog plotselinge, overlijden van Paul Post. 
Het bericht dat onze medeoprichter, regisseur, woordgoochelaar, filosoof maar vooral vriend is overleden heeft ons allen diep geraakt. 
Paul is vanaf het begin betrokken geweest bij de organisatie van ons fantastische zwemfeestje. Ondanks het terug treden als voorzitter vanwege zijn ziekte kon Paul de vrije slag door Zutphen niet loslaten en hebben wij ook nog vaak van zijn expertise gebruik kunnen maken. 
Hij was tot het laatst toe betrokken bij "zijn kindje". 
We zullen Paul zijn enorme bevlogenheid heel erg gaan missen. 
De herinnering aan deze innemende en markante persoonlijkheid zal voor altijd in onze gedachten blijven.
Wij wensen Trude, Mirre en Bram, Leah en Julian en alle andere familieleden namens de organisatie en vrijwilligers van DVSDZ veel sterkte om dit enorme verlies te dragen. 
Felix, Judith, Raymond, Arjan, Rimmy en Marcel.

Onze vrijwilligers

PAUL POST ERELID DVSDZ !

31-01-2018 Paul had het zelf al aangekondigd maar nu is het definitief.  Nadat hij tot erelid van DVSDZ werd benoemd droeg hij de voorzittershamer over aan Felix Post . 

Het bestuur nam met pijn in het hart afscheid van een fijn en bevlogen mens, drijvende kracht, enthousiaste voorzitter en één van de grondleggers van De Vrije Slag door Zutphen.

Paul, we gaan je missen en eigenlijk zijn er geen woorden voor om onze dank te uiten ( jouw taalvaardigheid is niet te evenaren).

Tot gauw aan de waterkant bij één van onze activiteiten !!

PAUL POST STOPT MET DVSDZ

28 dec 2017 - Paul Post stopt door ziekte noodgedwongen als voorzitter van DVSDZ. Lees zijn afscheidsbrief hier

VRIJWILLIGER VOOR PR EN COMMUNICATIE

27 dec 2017 - Kun jij  een persberichtje schrijven en heb je kennis van WordPress en sociale media? Wil jij PR en Communicatie voor ons doen? Beluister onze oproep bij Radio Ideaal om meer te weten te komen over deze functie.

INSCHRIJVEN DVSDZ 2018 VANAF 01-01-2018

26 dec 2017 - Inschrijven voor De Vrije Slag Door Zutphen 2018 kan vanaf nieuwjaarsdag. Klik hier om meer te lezen

VRIJWILLIGER VOOR PR EN COMMUNICATIE

1 dec 2017 - Wij zoeken met spoed een vrijwillig medewerker voor PR en Communicatie. Heb je belangstelling?  Bekijk de vacature hier

TIJDEN CORTENOEVER - ZUTPHEN

20 aug 2017 - Wat een fantastische tocht. Elke deelnemer heeft hem uitgezwommen. Felicitaties zijn op zijn plaats. Benieuwd naar de tijden van de deelnemers aan Cortenoever-Zutphen? Je vind ze hier

TIJDEN 1500 en 3000 meter

19 aug 2017 - De tijden van de 1500 meter en 3000 meter op zaterdag (In de Berkel) staan online. Benieuwd naar de tijden van de deelnemers aan Cortenoever-Zutphen? Je vind ze hier

EDITIE 2017 IN BEELD

20 aug 2017 - Er waren weer een flink aantal cameramensen op de been in het derde weekend van augustus. Bekijk de foto's van Harry en Jos en de video's die opdoken in de media. We hebben ze voor je verzameld. Klik op de links en bekijk de beelden.

JUDITH OP DE RADIO

16-08 2017 - Judith was op de radio. Je kon haar horen op BFM. Wil je dat terug luisteren? Dat kan via Soundcloud. Klik op de link.