OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij zijn een groepje enthousiastelingen met één gedeelde passie namelijk; water. En dan vooral “open” water.

 

Graag stellen we ons even voor,  van links naar rechts:

Arjan is onze veiligheidscoördinator, Judith is secretaris, Raymond houdt onze financiën scherp in de gaten en is belast met tijdregistratie, Felix is voorzitter en persvoorlichter, Rimmy is vrijwilligers coördinator en Marcel is ons aanspreekpunt voor Triatlon Zutphen. Sinds kort maakt Harm ook deel uit van ons Team en benaderd sponsoren. (staat nog niet op de foto).

Je kunt ons altijd bereiken via de mail ( info@dvsdz.nl), onze facebookpagina en via Twitter.

 

Zoals vaker bij evenementen het geval is, is De Vrije Slag Door Zutphen ook begonnen als geintje. Meer dan een halve eeuw geleden was de laatste zwemtocht in De IJssel bij Zutphen. 

 

In 2009 wilden wij dit evenement nieuw leven in blazen. Want wees eerlijk;  een halve eeuw is wel erg lang hé?        (Toen bestond Facebook nog niet eens………).

 

 

En nu; 10 jaar later, staan we garant voor het leukste open water evenement van Nederland bestaande uit 2 verschillende disciplines; de zwemtocht in de Berkel, maar ook de Stadstriatlon. Deze laatste in samenwerking met Stichting Triatlon Zutphen waarbij het zwemgedeelte in de Vispoortgracht plaatsvindt.